вторник, 5 юни 2012 г.

Благотворителен концерт в помощ на Даниела



  Трогателен концерт в помощ на ученичката Даниела Арсенова организира ръководството на СОУ „Св. Кл. Охридски”-Ракитово. Децата се включиха с хъс и вложиха много емоция в каузата, което си личеше от сцената. Със скечове се представиха Атанаска Топуркова, Маргарита Гергененова, Ирена Карталова, Николай Вандев, Стоил Амшириин, Атанас Кривонозов, Бисер Дедов, Галина Методиева, Гергана Комсалова, Даниел Попчев, Станислав Кабаков, Веселина Велева, Сашка Димова, Василена Дойкина. Малчуганите от ОДЗ "Митко Палаузов" също поздравиха какa Даниелка, като й пожелаха скорошно оздравяване.  С изпълнения на пиано се включиха в благотворителния концерт  Йоанна Тодорова, Михаела Жеребцова и Катя Зарева. С бийтбокс изпълнение се представи Атанас Василев. Като певици под акомпанимента на Никола Янев се проявиха Ангелинка Кривонозова, Николина Фиркова, Елена Рускова, Сашка Димова. Христо Мечев, Ани Накова, Юри Ганев посвириха на акордеон, а Пепи Баева, Мария Ангелова, Мария Мечева, Мартина Хулянова, Кирил Забурдяев  потанцуваха. Аплодисментите са и за водещите Рени Жеребцова и Георги Карагьозов, и не последно място – за г-жа Янка Пелева и г-жа Христина Гаралова, пряко отговорни за организацията  на целия концерт.

     Даниела Арсенова е ученичка в 5 клас в СОУ „Св. Кл. Охридски”. Разболява се от пиелонефрит и пневмония през месец януари. След проведенето лечение обаче, проблемите й продължават и след редица изследвания се оказва, че момичето има „Болестта на Крон”. Болестта на Крон е хронично възпалително заболяване на червата. При него част от храносмилателния тракт се подува и образува язви. Най-често болестта на Крон се лекува с медикаменти, които контролират възпалението на червата, помагат за възстановяване на засегнатите тъкани и отлагат хирургическата намеса, защото най-често след операция болестта се завръща.
Ако и вие искате да помогнете на семейството и върнете усмивката на детето, можете да използвате посочената сметка. Благодарим Ви от името на Даниела и родителите й!
Димка Арсенова
BIG: STSABGSF
IBAN BG63STSA93000001251614